Login met uw wachtwoord


Gevonden in de provincie Zuid Holland

Leiden Privé ( Sexclub )

Sexclub: Leiden Privé
Adres: Rijnstraat 12
Plaats: 2311 NJ Leiden
Telefoon: ( +31) 06 12113920
Website: Sexclub Leiden Prive

Omschrijving: Leiden Privé

Leiden Privé Het nieuwe privéhuis in Leiden. Waar u in gezellige sfeer, op luxe niveau, betaalbaar kunt relaxen met heerlijke dames. De keuze bestaat uit diverse meisjes, van blond tot brunette, van zwart tot rood, van vurig Zuid Amerikaans tot Afrikaans. Heerlijk intiem, sm, een trio, massages. Bijna alles is mogelijk, heeft u een speciale wens aarzel dan niet om even met ons contact op te nemen, wij helpen u graag verder. U kan altijd vrijblijvend kennismaken met de meisjes. Men betaalt bij ons voor een bepaalde tijd en niet voor een hoogtepunt. 100% hygiëne en discretie verzekerd.

De dames heten u van harte welkom. U bent op zoek naar ontspanning, sfeer en warmte. U wilt in een prettige en discrete omgeving worden ontvangen. Nieuw Leiden Privé komt graag aan uw wensen tegemoet. U kunt kiezen uit meerdere charmante en vriendelijke dames om een heerlijke tijd mee te beleven.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 12:00 tot 22:00 uur
Zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur


Prijzen:
Handmassage € 35,-
Mondmassage vanaf € 40,-
Trio vanaf € 125,-
Sm vanaf €95,-

© tippelzones.info

Bekijk

Lila Prive ( Sexhuizen )

Sexclub: Lila Prive
Adres: Kerklaan 40
Plaats: 2282 CK Rijswijk
Telefoon: (+31) 070 4151008
Website: sexhuis Lila Privé

Lila Prive is een Klein gezellig privehuis in Rijswijk .
Altijd zijn er bij ons leuke dames aanwezig.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 11.00 - 17.00 uur

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive Lila Prive Rijswijk

© tippelzones

Bekijk

Delight Privehuis ( Sexhuizen )

Sexclub: Delight Privehuis
Adres: Vijverhofstraat 179a
Plaats: 3032 SM Rotterdam
Telefoon: (+31) 010 2201010
Website: sexhuis Delight

Omschrijving: Delight privéhuis

Delight Privéhuis is een vooraanstaand privéhuis te Rotterdam. Wij staan bekend om onze goede service, lieve dames, hygiëne en discretie. Op onze site geven wij u een indruk van onze dames die u met plezier komen verwennen.

We hebben altijd een aanbod van diverse meisjes waarmee u volop kunt genieten en die garant staan voor een heerlijk uurtje vertier. Bel vrijblijvend en vraag naar onze speciale aanbiedingen! Indien u voor 19:00 in de avond reserveert krijgt u 10% korting!

Marmeren vloeren, gespiegelde glazen wanden en douches in iedere kamer. Schone en hygiënische kamers. Geen entree, en u rekent niet op de kamer af.

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag van 11:00 t/m 22:00 uur

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive Delight Rotterdam

© tippelzones

Bekijk

Nightclub L'étoile ( Sexhuizen )

Sexclub: Nightclub L'étoile
Adres: Arklesdijk 72
Plaats: 4206 AC Gorinchem
Telefoon: (+31) 0183 622319
Website:

De directie van nightclub L'étoile wil u graag meer bieden dan alleen mooie en leuke dames.

L'etoile heeft als streven om u als gast optimaal te laten ontspannen en verwennen. Van top tot teen. L'etoile voert u graag mee naar een mooie ambiance.

De vriendelijke dames zullen u dan ook met veel plezier ontvangen. Tevens is er bij L'etoile de mogelijkheid om aan een gezellige bar wat te drinken.

In de rustige en sfeervolle ingerichte kamers kunt u genieten van de dames waarmee u allerlei erotische en spannende dingen kunt beleven. Kortom: de "Dames" zijn u graag van dienst. Bij L'etoile op bezoek is de manier om van uw stress af te komen en eens ultiem te ontspannen.

Beleef het mee, er valt héél wat te ontdekken bij u en bij de dames van L'etoile.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 uur
Zaterdag: vanaf 21:00 uur

© tippelzones

Bekijk

Body Touch ( Sexhuizen )

Sexclub: Body Touch
Adres: Mijnsherenlaan 113A
Plaats: 3081 GJ Rotterdam
Telefoon: (+31) 010 4860596
Website: sexhuis Body Touch

Omschrijving: Body Touch

Erotische massagesalon, tantra, body to body en meer. Volop gratis parkeer gelegenheid

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur
Zaterdag en Zondag GESLOTEN

Prijzen :
Vanaf € 65,- voor 30 min

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive body touch Rotterdam

© tippelzones

Bekijk

Club OQ ( Sexhuizen )

Sexclub: Club OQ
Adres:'s-Gravendijkwal 115
Plaats: 3021 EJ Rotterdam
Telefoon: (+31) 010 4760979
Website: sexhuis Oq

Club OQ is uniek. Een leuke exclusieve club in het bruisende centrum van Rotterdam. Een stad met wereldfaam op het gebied van hard werken. Maar er kan door Club OQ in Rotterdam ook ultieme ontspanning beleefd worden. De entreekosten bedragen 25 euro maar daarvoor krijg je wel 3 drankjes naar keuze en kan je genieten van live shows, video en...

Zowel heren, dames als paren zijn bij Club OQ van harte welkom. Wij bieden het comfort en de gezelligheid die u zoekt. Tevens bestaat de mogelijkheid in onze club om privé-feesten of wellicht vrijgezellenavonden te organiseren. De meiden van Club OQ staan garant voor een onvergetelijke erotische avond. Kom snel genieten.

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag van 20:00 tot 05:00

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive Club OQ Rotterdam

© tippelzones

Bekijk

Diane's Secret ( Sexhuizen )

Sexclub: Diane's Secret
Adres: Laan van Nieuw Oost-Indie 200A
Plaats: 2593 BN Den Haag
Telefoon:(+31) 070 3476318
Website: sexhuis Diane's Secret

De droom van elke man die heerlijk wil relaxen in erotische sfeer met een of meerdere meisjes al v.a 80e all-in. Heb jij altijd al willen relaxen met een sexy studente, mooie playmate, stewardess, lekkere blondine, zuid-europese, oost-europese, mooie surinaamse, braziliaanse,aziatische of een lekkere halfbloedje.

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag van 11:00 tot 23:00

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive diane's secret den haag

© tippelzones

Bekijk

Nachtclub Mayfair ( Sexhuizen )

Sexclub: Nachtclub Mayfair
Adres: Elandstraat 26
Plaats: 2513 CS Den Haag
Telefoon: (+31) 070 3607996
Website: sexhuis Mayfair

Welkom bij Mayfair de nachtclub van Den Haag e.o., al meer dan 35 jaar een begrip. Mayfair biedt u als gentleman een prettig verblijf aan voor u en of uw relaties/vrienden in een prettige ongedwongen sfeer in gezelschap van prachtige dames.

Onze entourage is zonder meer luxe en stijlvol te noemen. In de entreeprijs zijn al uw drankjes inbegrepen (champagne uitgesloten

Openingstijden:
Maandag t/m Woensdag van 22:00 tot 03:00
Donderdag t/m Zaterdag van 22:00 tot 04:00
Zondag: Gesloten

© tippelzones

Bekijk

Stout Privéhuis ( Sexhuizen )

Sexclub: Stout Privéhuis
Adres: Bilderdijkstraat 106
Plaats: 2513 CS Den Haag
Telefoon: (+31) 070 3639365
Website: sexhuis Stout

Een stijlvol privéhuis waar je discreet - zonder entree - onder het genot van 'n gratis drankje, vrijblijvend kennis kunt maken met alle aanwezige ondeugende dames!

In de sfeervolle ontvangstruimte met bar, komen de de stoute meiden zich aan je voorstellen. Je wensen kun je rustig overleggen met de dame van uw keuze bij ? van de intieme zitjes!

Als je zin krijgt om je heerlijk stout te laten verwennen door een ondeugende bengel dan kan dat in ? van onze 12 luxueuze kamers... Heerlijk opwindend, comfortabel, hygiënisch stoutweg van elkaar intens samen genieten!

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van10.00 tot 22.00
ZondagGESLOTEN

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive stout Privéhuis Den Haag

© tippelzones

Bekijk

Tropical Heat ( Sexhuizen )

Sexclub: Tropical Heat
Adres: Herenstraat 7
Plaats: 2313 AD Leiden
Telefoon: (+31) 071 5143886
Website: sexhuis Tropical Heat

Omschrijving: Tropical Heat

U weet toch... Dat Tropical Heat een van de mooiste privé-huizen van Leiden is. Dat discretie en hygiëne bij ons in hoog vaandel staan. De prijzen zeer redelijk zijn. Dat wij proberen om gewoon ouderwets gezellig te zijn. Dat er bij ons leuke spontane dames zijn. Kortom komt U eens vrijblijvend met ons kennismaken.

Openingstijden:
Maandag GESLOTEN
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 20:30 uur
Zondag GESLOTEN

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive tropical heat herenstraat leiden

© tippelzones

Bekijk

Karin's Home ( Sexhuizen )

Sexclub: Karin's Home
Adres: Rochussenstraat 99a
Plaats: 3015 EH Rotterdam
Telefoon: (+31) 010 4362152
Website: sexhuis Karins Home


Karin's Home is inmiddels een begrip wat betreft een Sensuele ervaring met een onvergetelijke Service! Onder het genot van een drankje bereiden de Zelfstandige Dames u voor op het Hemelse Genot wat nog komen gaat met de keuze uit diverse Luxe kamers incl. "Airconditioning"!

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 22:00
Zaterdag en Zondag van11:00 tot 18:00

Prijzen:

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive Karin's Home Rotterdam

© tippelzones

Bekijk

Casa Cherda ( Sexhuizen )

Sexclub: Casa Cherda
Adres: Bezuidenhoutseweg 383
Plaats: 2594 AS Den Haag
Telefoon: (+31) 070 3893944
Website: sexhuis Casacherda

Casa Cherda het enige OPEN SEXHUIS van ons land. Casa Cherda combineert het vertrouwde PRIVÉHUIS met het concept “OPEN SEX”.

Vrijen met heerlijke, gewillige meisjes en dames in de erotische ambiance van een op sex gerichte huiskamer. Kijken naar vrijende mensen, meegenieten, meedoen en bekeken worden. Maar ook de mogelijkheid om met één of meerdere meisjes verder te gaan op één van de goed verzorgde privékamers.

Alles bij Casa Cherda is erop gericht u een heerlijk erotisch avontuur te laten beleven.

U bepaalt hoe lang u blijft, hoe lang u geniet, wat u wilt zien of wilt laten zien.


Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van11:00 tot 22:30
Zaterdag en Zondag van 11:00 tot 17:00

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive casa cherda den haag

© tippelzones

Bekijk

SM Club Doma ( Sm Sexhuizen )

Sexclub: SM Club Doma
Adres: Asterstraat 105
Plaats: 2565 TT Den Haag
Telefoon: (+31) 070 3601822
Website: sexhuis Sm Club Doma

Het team van DOMA is wereldberoemd. Leuke, vriendelijke mensen die graag met SM bezig zijn. Mensen die het "in hun vingertoppen" hebben. Een werkplek waar ieder voor elkaar klaar staat. En doordat ieder vaak zijn eigen specialiteit heeft is er geen concurrentie onderling. Vaak word bij een sessie de hulp ingeroepen van een collega. Samenwerken en samenspel maakt van zo'n sessie een bijzondere gebeurtenis en bezoekers komen dan ook graag terug. En is het even rustig, dan is er een grootbeeld TV en uiteraard een dvd speler, zodat je je favoriete shows of films kunt bekijken. Je kunt zelfs lekker op het internet surfen of je favoriete computerspellen spelen (als je dat wilt), er staat een prima computer. Bij DOMA hoef je je nooit te vervelen. Je werkt in een van de beroemdste SM studio's ter wereld en je ontmoet steeds interessante me
nsen. Je kunt de studio huren en met je eigen klant naar DOMA komen, of je kunt gebruik maken van de beroemde DOMA naam en spelen met de vaste DOMA bezoekers.

Openingstijden:
Maandag en Dinsdag GESLOTEN
Woensdag t/m vrijdag van 12:00 - 20:00 uur
Zaterdag en Zondag GESLOTEN

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive sm smstudio smclub club Doma Den Haag

© tippelzones

Bekijk

Paradise Club ( Sexhuizen )

Sexclub: Paradise Club
Adres: Thomsonlaan 107
Plaats:2565 HZ Den Haag
Telefoon: (+31) 070 3602642
Website: www.paradiseclub.nl

Een gezellige avond uitgaan in een relaxte en ontspannen sfeer, een ambiance van topniveau!The meeting place with a difference Paradise club Sauna, stoombad en tropisch zwembad. Discobar met paaldance acts en relaxte (rook) Loungebar De mooiste champagnes, de lekkerste cocktails en de leukste barkeepers!

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van 11:00 tot 01:00
Zaterdag van12:00 tot 18:00
Zondag GESLOTEN

Prijzen:

vanaf € 50,00

© tippelzones

Bekijk

White's ( Sexhuizen )

Sexclub: White's
Adres: Westzeedijk 94
Plaats: 3016 AG Rotterdam
Telefoon: (+31) 010 4364607
Website: sexhuis White's

Whites Nightclub Escort service Rotterdam waar u zich met onze gastvrouwen in een intieme sfeer bevindt.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag vanaf 16.30
Zaterdag en zondag gesloten

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive rotterdam white's westzeedijk

© tippelzones

Bekijk

Club Hot Dreams ( Sexhuizen )

Sexclub: Club Hot Dreams
Adres: Kraaierstraat 17
Plaats: 2311 NR Leiden
Telefoon: (+31) 071 5148847
Website: sexhuis Hot Dreams

Hot Dreams is één van de bekendste erotische clubs in de regio Leiden en staat bekend om de goede sfeer, lieve meisjes, hygiëne en discretie.

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag t/m Zaterdag Vanaf 22:00 uur
Zondag Gesloten

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive Club Hot Dreams Leiden

© tippelzones

Bekijk

Bubbles Erotic Café ( Sexhuizen )

Sexclub: Bubbles Erotic Café
Adres: Henegouwerlaan 48a
Plaats:3014 CC Rotterdam
Telefoon: (+31) 010 4145319
Website: sexhuis Bubbles

Sexclub Bubbles Sinds 1996 zijn we een kleine, warme en huiselijke club. Al jarenlang gaat onze klantenkring met een zeer tevreden gevoel weer naar buiten. Voor weinig geld kun je fijne avond hebben. Je kunt in de bar, naast de drankjes, bij ons in een ongedwongen sfeer genieten van een filmpje, paaldansen of een striptease. Of zomaar wat lekker kletsen aan de bar of in de gezellige zithoek.


Openingstijden:

Maandag tot donderdag 18:00 tot 01:00
Vrijdag en zaterdag 18:00 tot 02:00
Zondag 18:00 tot 22:00

Prijzen:

Half uur met intiem € 70,-
Drie kwartier met intiem € 110,-
Vol uur met intiem € 140,-

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive Bubbles erotic cafe rotterdam

© tippelzones

Bekijk

Cristal prive ( Sexhuizen )

Sexclub: Cristal Prive
Adres: Wolphaertsbocht 323B
Plaats: 3081 KR Rotterdam
Telefoon: (+31) 010 210 8368
Website: sexhuis Cristal prive

Omschrijving: Cristal prive

Cristal prive is een gentlemen's privéhuis, geheel nieuw en voorzien van alle denkbare luxe om uw verblijf bij ons, zo aangenaam mogelijk te maken

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive Cristal rotterdam wolphaertsbocht

© tippelzones

Bekijk

Nu live: