Login met uw wachtwoord


Limousine ( Swingersclub )

Parenclub: Limousine
Adres: Genkersteenweg 503
Plaats: 3500 Hasselt
Telefoon: (+32) 0478 510059
Website: parenclub Limousine

Club Limousine is een club inbeweging. Talrijke evenementen, thema avonden en feestjes zorgen ervoor datonze club ieder weekend weer dat beetje anders is en iedere nacht een uniek enonvergetelijk avontuur kan betekenen. Kom langs op onze wekelijkse themaavonden zoals de Whacky Wednesdays : Speciale avonden voor onze Naturisten enTravestieten. Of Swing het einde van de week tegemoed op dealler-"fautste" muziek uit de jaren 70 80 en 90 op onze "FauteParty". Of wenst u het een tikkeltje zwoeler te maken op onze FreakyFridays ? Waar koppels en singles elkaar ontmoeten in het decor van onzezinderende discotheek. Waar verleiderlijke blikken tussen ruimdenkende classycouples en coole singles misschien wel eindigen in het uitkomen van een wildefantasie ? Of komt u liever op zaterdag ? Onze couples only night waar gelijk gezinden de erotische violen gelijk stemmen voor een sensuele zaterdag nacht ? Kortom .. Club Limousine heeft wat u zoekt.

Openingstijden:
Woensdag en donderdag: 20.00u tot 02.00u
Vrijdag: 21:00u tot 03:00u
Zaterdag: 21:00u 04:00u
Zondag: 18:00u tot 01:00u

Prijs Heren: €60
Stellen: €35

Tags: paren swingers club parenclub swingersclub limousine hasselt

© tippelzones

Routebeschijving

Plaats dit artikel op jouw:


Meer in deze regio:

Club Sensi ( parenclub )

Parenclub: Club Sensi
Adres: Herenlaakweg 64
Plaats: 3680 Maaseik België
Telefoon: (+31) 0 475 72 35 59


Omschrijving: Club Sensi ( parenclub )

Club Sensi is gelegen in het hartje van Belgisch Limburg, Maaseik, 5 min van de Nederlandse grens met Maastricht.
1.300 m² erotisch clubplezier staat ter uwer beschikking. Met meer dan 8 themakamers (kinky room, mega gangbang room, seks cinema, glory hole room, etc. bieden wij voor elke fantasie een aanbod.
Ons restaurant verschaft u top gerechten, door onze eigen chef-kok. In onze discotheek wordt u door onze DJ opgezweept met het beste muziekgenre vooraf gemeld op onze posters en evenementen.
Kortom, een clubbezoek in een prachtig kader dewelke u niet snel zal vergeten.

Openingstijden:
Maandag tot Vrijdag geopend van 20:00 uur tot 02:00 uur.
Zaterdag: van 20:00 tot 05:00 uur
Zondag: van 18:00 tot 02:00 uur

© tippelzones.info

Bekijk

Rio Grande ( parenclub )

Parenclub: Rio Grande
Adres: Diestersteenweg 466
Plaats: 3680 Maaseik
Telefoon: BE (+32) 0489 189394 NL (+31) 06 20579392
Email: Rio Grande
Website:Parenclub Rio Grande

Omschrijving: Rio Grande

Onze stijlvolle club Rio Grande is dé club voor paren met lef, die van een erotische uitdaging houden, voor paren die afwisseling en spanning zoeken, voor paren die ook van een tikkeltje stout en van een sexy en ondeugend feestje houden. Bij ons vindt u het allemaal.

Op onze warme dansvloer kunt u lekker los gaan tijdens een van onze ondeugende zinderende erotische feestavonden, die iedere keer een eigen sexy thema hebben. Houdt u van een sexy discoparty of een erotische dans avond en hebt u daar altijd al van gedroomd, dan is Rio Grande de plek voor u.

Tussen het feesten door kunt u ook heerlijk relaxen met gelijkgezinden in onze whirlpool of jacuzzi. En als het met de andere koppels klikt en de vonken van het begin van de avond tot hete vlammen worden en het hete vuur van de passie wederzijds tot ontbranding komt, dan kunt u zich ook samen discreet terugtrekken om de op gevlamde brandende passie te voelen, om uw vurige hartstochten uit te leven en het vuur van uw zinnen te blussen in onze intieme erotische ruimtes, die van alle gemakken en benodigdheden zijn voorzien.

Daarna kunt u samen zalig ontspannen stoom afblazen in onze sauna en dan ook nog eens een lekkere duik in ons zwembad nemen. Na een verkwikkende en verfrissende douche kunt u gezellig aanschuiven aan onze fraaie bar, waar u kunt genieten van een heerlijke cocktail of een verfijnde champagne. En als u met zijn tweetjes nog gezellig intiem onder elkaar wilt blijven nagenieten van uw erotische belevenissen van de avond, dan kunt u met uw vlam ook terecht in een van de intieme zit hoekjes bij de bar.

En als de kleine uurtjes dan onverhoopt late uurtjes zijn geworden, hoeft u niet naar huis. U kunt dan ook nog samen onbezorgd overnachten in een van onze appartementen naast de club. Dan kunt u ook de auto op onze privé parking laten staan.
Uitgaan bij Rio Grande staat kortom garant voor een heerlijke spannende erotische avond zonder de zorgen van morgen. Trek dus uw stoute schoenen aan en kom naar

Rio Grande the place to be!

Openingstijden:
Vrijdag en Zaterdag geopend van 20:00 t/m 03:00
Zondag geopend van 15:00 t/m 22:00

Prijzen:
Zie de website.

© tippelzones.info

Bekijk

Tempelhoeve ( Swingersclub )

Parenclub: Tempelhoeve
Adres: Lommelsesteenweg 237
Plaats: 3970 Leopoldsburg
Telefoon: (+32) 0486 021247
Website: parenclub Tempelhoeve

Omschrijving In deze club mag u uw fantasieën en uw stoutste dromen de vrije loop laten.
Het spreekt voor zich dat u zelf kiest wat u doet en hoe ver u gaat, niets moet maar alles mag. Er zijn gezellige zit- en knuffelhoekjes en een sfeervolle eetgelegenheid. U kan uw auto parkeren op de ruime parking aan de zij en achterkant van het gebouw. Er zijn vanzelfsprekend kledingkastjes en moderne douche gelegenheid.

Prijs Mannen: vanaf € 55,-
Stellen: vanaf € 15,-

Tags: paren swingers club parenclub swingersclub tempelhoeve leopoldsbrug

© tippelzones

Bekijk

Club 4 Love ( Swingersclub )

Parenclub: Club4love
Adres: heppensesteenweg 32
Plaats: 3945 Oostham
Telefoon: (+31) 0489 030504
Website: parenclub Club 4 Love

Onze besloten prive parenclub is een club voor
ruimdenkende paren en alleenstaanden onder het motto '' Niets moet veel kan"
parkeren kan men voor de club of op de discrete parking aan de zijkant van de club

Openingstijden:
Maandag: 19.00u tot 01.00u
Vrijdag: 20:30u tot 03:00u
Zaterdag: 20:30u tot 04:00u
Zondag: 18:00u tot 01:00u

Prijs Vanaf € 50 voor mannen

© tippelzones

Bekijk

Nu live: