Login met uw wachtwoord


Sauna Jaguar

Erotische Sauna: Sauna Jaguar
Adres: Ledeganckstraat 1
Plaats: 5615 KC Eindhoven Noord-Brabant Nederland
telefoon: (+31) 040 2511238
Email: Sauna Jaguar
Website: Sauna Jaguar

Omschrijving: Sauna Jaguar

Sauna Jaguar is de langst bestaande en gezelligste sauna van Eindhoven. Drempelvrees moet je zelf overwinnen. De rest doen de bediening en de eigenaar. Zij zullen ervoor zorgen dat je jezelf snel thuis voelt. Doordeweeks is er een overwegend ouder publiek (vanaf 35 jaar). In de weekenden bestaat het publiek meestal uit een mix van oud en jong.

Prijzen:
€ 15,- Inclusief handdoek en gratis condoom

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 12.00 tot 24.00 uur
Zondag: 13:00 tot 20:00 uur

© tippelzones.info

Routebeschijving

Plaats dit artikel op jouw:


Meer in deze regio:

Massage bij je thuis

Erotische massage: Massage bij je thuis Eindhoven
Regio: Eindhoven Noord Brabant
Tel: (+31) 0612776339
Email: Massage bijjethuis
Website: Massagebijjethuis

Omschrijving: Massage bij je thuis

Erotische massage voor iedereen: mannen, vrouwen en koppels! Bij Massage bij je thuis geniet u van de erotische massage die bij u past. Er zijn veel verschillende massages mogelijk. Ik ken alle technieken. Ik verwen u graag met een massage van uw voorkeur. Een sensuele Nuru massage, een extreem gladde massage iets voor u? Of wilt u de zinnenprikkelende sensatie van een Tantra massage ervaren? Durft u een erotische Bondage massage aan? Of kiest u voor een Prostaat massage? Dit is zomaar een greep uit mijn erotische massages. Welke erotische massage u ook prefereert, jij mag genieten en ik zorg voor de rest. Benieuwd naar álle erotische massages? Op mijn site leest u meer over de mogelijkheden. Ik vertel u ook graag alles wat u wilt weten. In Eindhoven, Den Bosch, Venlo en Nijmegen. Graag 1 à 2 uur van tevoren reserveren voor uw favoriete massage. Uiteraard kom ik discreet bij u.


Openingstijden:
7 dagen per week.
Van 11:00 tot 23:00 uur andere tijden bespreekbaar op afspraak.

Prijzen:
Vanaf € 85,-

© tippelzones.info

Bekijk

Sauna Diana

Erotische Sauna: Sauna Diana
Adres: Fransbaantje 2b
Plaats: 4881 MG Zundert Noord-Brabant Nederland
telefoon: (+31) 076 5974197
Website: Sauna Diana

Omschrijving: Sauna Diana Zundert

U bent er aan toe. U moet er eens uit. De tijd nemen voor u zelf. Nieuwe mensen ontmoeten. Unieke ervaringen opdoen. U bent welkom bij Sauna Diana. Een club voor mannen van de wereld. Waar u het middelpunt van alle aandacht bent. Attent en gastvrij. Veilig en geborgen. En uiteraard discreet. Zodra u onze ruime privé parking oprijdt, voelt u zich thuis. Een rijke ambiance met heel bijzondere faciliteiten. In een omgeving die recht doet aan uw persoonlijkheid.

Park Diana is voorzien van een groot lustoord dat uiteraard alleen gedurende de zomermaanden geopend is. Op het hagelwitte zandstrand waant u zich op een tropisch eiland in de Stille Zuidzee, uitsluitend bewoond door beeldschone feeën. In de Casa Africa is het alsof u op safari bent in de Afrikaanse savanne, waarbij niet helemaal duidelijk is wie nu de jager is en wie het wild. Of u laat het fraaie terras aan het water het exclusieve decor vormen voor een ontspannen (zaken)lunch.

Verder beschikt Sauna Diana over negen smaakvol ingerichte suites die met net zo veel zorg en aandacht ingericht zijn als de rest van de club. Weldadig en luxueus, vanzelfsprekend uitgerust met alles wat een man van de wereld gewend is. Er helemaal op gericht, om samen met het door u gewenste gezelschap, alle dagelijkse zorgen en beslommeringen van u af te doen glijden.

De aangenaam verwarmde Vip Lodge in Park Diana staat het gehele jaar ter beschikking van onze gasten. Deze maximale privacy biedende Vip Lodge is van alle gemakken voorzien, zoals u dat van ons mag verwachten. Geïnspireerd op de lodges in de wildparken van Afrika, biedt de Vip Lodge een majestueus uitzicht over Parc Diana. Uiteraard heeft u vanuit de Vip Lodge toegang tot alle faciliteiten van het Park.

Prijzen:
Entree € 30,-
Half uur kamer € 120,-
Half uur verlenging kamer € 100,-
45 min. zwembad/sauna € 100,-
half uur verlenging zwembad € 80,-

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 14.00 tot 03.00 uur.
Zaterdag en zondag gesloten

© tippelzones.info

Bekijk

Sauna Badda-Bing

Erotische Sauna: Sauna Badda-Bing
Adres: Rijksweg 5
Plaats: 5125 NB Hulten Noord-Brabant Nederland
telefoon: (+31) 0161 222240
Email: Sauna Badda-Bing
Website: Sauna Badda-Bing

Omschrijving: Sauna Badda-Bing Hulten

Als eerste club in Nederland introduceerde Badda-Bing het populaire Duitse FKK concept. Voor € 50,- kunt u de gehele dag eten, drinken en relaxen. Buiten deze unieke toegangsformule onderscheidt Badda-Bing zich van andere saunaclubs door het grote aanbod van dames en de zeer gunstige prijzen. Ook de prachtige locatie, luxe ambiance en gezellige ongedwongen sfeer zullen bijdragen aan het succes van deze club.

Prijzen:
Vanaf € 50,-

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 11.00 tot 01.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 13.00 tot 01.00 uur

© tippelzones.info

Bekijk

Nu live: