Login met uw wachtwoord


Passion ( Sexhuizen )

Sexclub: Passion
Adres:
Plaats: Almere
Telefoon: (+31) 020 4033840
Website: sexhuis Passion

Al vanaf 1991 organiseren wij Passion kleinschalige Erotische SM feesten waarbij voor uitbundige Sex ook zeker ruimte is. We zijn onlangs voor de tweede keer verhuisd, nu naar Almere-Buiten. Het concept van Passion blijft echter gelijk. Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Passion is een SM club voor stellen en alleengaanden binnen een familiare sfeer waar een ieder, ongeacht ras, geaardheid, leeftijd (vanaf 18 jaar) of uiterlijk welkom is. Er komen oude getrouwe gasten en daarnaast verwelkomen we altijd weer nieuwkomers. Een avond dus voor gevorderden maar zeker ook voor beginners omdat er maar weinig moet of niet mag. Verwacht geen dansfeest maar eerder een doe-feest. Passion heeft geen privé ruimtes.

Openingstijden:
Iedere eerste zaterdag van de maand van 21.00u - 03.00u

Prijzen:
Vanaf € 80 euro voor een stel

© tippelzones

Plaats dit artikel op jouw:


Meer in deze regio:

Studio Chelsea ( Sm Sexhuizen )

Sexclub: Studio Chelsea
Adres: Josephine Baker Straat 29
Plaats: 1311 GB, Almere Stad Almere
Telefoon:(+31) 036 5498650
Website: sexhuis Studio Chelsea

Studio Chelsea heeft een viertal compleet ingerichte speelkamers om elke fetish en sm fantasie te laten uitkomen. Studio Chelsea is als enige studio in Nederland gespecialiseerd in rubber, leer en fetishisme. Onze studio's zijn professioneel ingericht voor alle mogelijke spelvarianten met producten van bedrijven zoals Fetters, DeMask en Cocoon.

Neem met een gerust hart een kijkje op de site en maak kennis met de wereld van Studio Chelsea. Dat kan in onze studio in Almere en Rotterdam. Beide studio's beschikken over volledig ingerichte rubber en BDSM-kamers hebben voor alle denkbare spelletjes!

Het team van Studio Chelsea is altijd bereid uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden van onze studio te bespreken.

Tags: privehuis privehuizen sexhuis sekshuis sexhuizen sekshuizen seksclub sexclub sex seks club huis huizen prive sm smstudio studio chelsea Almere

© tippelzones

Bekijk

Nu live: